Onze dienstverlening

Bedrijfsscan+

Bedrijfsscan+

 

Doelgroep

Werkgevers met een bedrijfsgrootte vanaf ongeveer 20 tot 100 werknemers.

 

Uitvoering door

De arbeidsdeskundige van het Werkadviescentrum

 

Context

Werkgevers zijn vooral geholpen met bevlogen en vitale medewerkers die geschikt zijn voor het werk waarvoor zij zijn aangenomen. Oftewel optimaal inzetbare medewerkers die goed functioneren. Maar hoe weet een werkgever of de personele inzetbaarheid in de eigen organisatie goed is geborgd? Een startpunt is dan het bepalen van een risicoprofiel.

 

Het risicoprofiel van de personele inzetbaarheid wordt bepaald door

 

  • de kenmerken van de personele organisatie
  • het vaarwater waar de personele organisatie zich in bevindt
  • de visie op werkgeverschap van de organisatie
  • de mate waarin personele inzetbaarheid is geborgd

 

Met het risicoprofiel beschikt de werkgever tevens over een praktisch hulpmiddel om verbeterpunten en beleid voor personele inzetbaarheid verder vorm te geven. Profijtgroep is niet alleen de werkgever maar ook de werknemers die in het bedrijf werken. Secundair kan de Bedrijfsscan+ gebruikt worden voor inkomensverzekeraars en andere dienstverleners om het aanbod van hun diensten af te stemmen op de uitkomst van de Bedrijfsscan+.

 

Dienstverlening

Na de opdrachtverstrekking krijgt de werkgever toegang tot de web based vragenlijst van de Bedrijfscan+. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt de werkgever gelijk het geautomatiseerde resultatenrapport. De arbeidsdeskundige bestudeert het resultatenrapport en bezoekt de werkgever. Tijdens het bezoek bespreken de werkgever en de arbeidsdeskundige het resultatenrapport en plaatst de arbeidsdeskundige de uitkomsten in de juiste context. Na het gesprek stelt de arbeidsdeskundige het risicoprofiel op en ontvangt de werkgever een advies dat tevens een concept verbeterplan omvat. Na een periode van één of meerdere jaren kan de werkgever opnieuw de Bedrijfsscan+ inzetten. Hierdoor beschikt de werkgever ook over een effectiviteitsmeting van het uitgevoerde verbeterplan.

 

Doorlooptijd

Binnen 5 werkdagen na aanmelding van de opdracht ontvangt de werkgever de inlog voor de vragenlijst. Binnen 3 weken na ontvangst van de door de werkgever geretourneerde vragenlijst bezoekt de arbeidsdeskundige de werkgever. De werkgever ontvangt na het werkbezoek van de arbeidsdeskundige binnen 5 werkdagen de adviesrapportage. De totale doorlooptijd bedraagt daarmee 5 weken exclusief het aantal dagen dat dat de werkgever uittrekt voor het afronden van de vragenlijst.

 

Resultaat

Een concreet omschreven verbeterplan en vertrekpunt om de personele inzetbaarheid te optimaliseren. De deelgebieden in het verbeterplan omvatten personeels-, verzuim- en re-integratiemanagement alsmede preventie en gezondheidsmanagement.

 

Investering

€ 450 exclusief de door de opdrachtgever verschuldigde omzetbelasting (thans 21% btw).

Heeft u een vraag?

 

Adres :

Balie 7

4301 GZ Zierikzee

 

Telefoon :

0 (+31) 85 - 273 32 45

 

E-mail :

info@regiopoortwachters.nl

Contact

Adres : Balie 7

4301 GZ Zierikzee

 

Telefoon : +31 (0)85 - 273 32 45

Email : info@regiopoortwachters.nl

K.v.K. : 22059455

BTWnr. : 8155.66.414

Copyright EVI Groep 2022