OVER ONS

Wie zijn wij?

Een gecertificeerde arbo- en re-integratiedienst met landelijke dekking en een persoonlijke en regionale benadering. Regiopoortwachters bestaat uit een hoofdvestiging (Regiopoortwachters.nl) en de zogenaamde regiopoortwachters. De regiopoortwachters zijn regionale ondernemers die handelen vanuit een bewezen succesvol en gezamenlijk gedragen concept. Zij spreken de (regio)taal van de ondernemer en zijn werknemers. Alle regiopoortwachters werken vanuit één en dezelfde visie en missie. Korte lijnen, een nuchtere en praktische benadering, problemen daadwerkelijk oplossen, kwaliteit leveren en het beste uit werknemers naar boven halen.

 

Regiopoortwachters.nl

U zoekt naar een dienstverlener die u daadwerkelijk helpt uw verzuimprobleem op te lossen of liever nog te voorkomen. Links- of rechtsom. Immers ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid veroorzaken al genoeg problemen en kosten. Een betrouwbare adviseur, niet op afstand maar iemand die uw bedrijf kent en weet wat uw organisatie verdient. Regiopoortwachters.nl speelt hier op in met een handig instrumentarium, (betaalbare) abonnementen of de maatwerkregeling en een regionale dienstverlening met korte en directe lijnen.

 

Onze goede resultaten zijn terug te vinden in een hoge werknemer- en werkgevertevredenheid, lage verzuimpercentages en lage verzuimfrequenties. Onze dienstverlening is gecertificeerd (kwaliteitsysteem ISO 9001 en CRA).

 

Regiopoortwachters kenmerkt zich verder door:

  • het bieden van 1 regionaal loket voor alle arbo- en re-integratiezaken.
  • een aanpak gericht op ontzorgen en ondersteunen van uw preventiemedewerker of management
  • inzet van uw vaste contactpersoon, onze arbeidskundig casemanager; dichtbij en actief op uw werkvloer
  • inzet van een pro-actieve bedrijfsarts die duidelijk aangeeft waartoe uw zieke werknemer in staat is
  • oog voor de (verborgen) capaciteiten van de werknemer
  • administratief gemak en inzicht in het verzuim door gebruik van een zeer laagdrempelige verzuimapplicatie (VerzuimSignaal, web based)
  • ondersteuning op financieringsvraagstukken rondom verzuim en preventie
  • ook vraagstukken rond gezondheidsmanagement, vitaliteit en claimbeoordeling van de arbeidsongeschiktheid kunt u bij ons kwijt

 

Als klant van Regiopoortwachters.nl heeft u via ons dochterbedrijf Poortwachterdirect  meteen toegang tot een professioneel netwerk van specialisten op het gebied van re-integratie 2e spoor (externe re-integratie), arbeidsdeskundig onderzoek, coaching, mediation en andere interventies en HR vraagstukken.

Contact

Adres : Balie 7

4301 GZ Zierikzee

 

Telefoon : +31 (0)85 - 273 32 45

Email : info@regiopoortwachters.nl

K.v.K. : 22059455

BTWnr. : 8155.66.414

Copyright EVI Groep 2022