Casemanager met Taakdelegatie van de bedrijfsarts 
(nieuwe werkwijze)

Casemanager met Taakdelegatie van de bedrijfsarts  (nieuwe werkwijze)

 

Het kan zijn dat u een Arbeidskundige casemanager aan de lijn krijgt die aangeeft dat hij in de taakdelegatie van de bedrijfsarts werkt (indien de bedrijfsarts en de  casemanager dit samen contractueel hebben afgesproken).

 

Waarom kiest Regiopoortwachters voor taakdelegatie?

 

Doelstelling van de taakdelegatie is dat de Arbeidskundig casemanager TD (Taakdelegatie) de gegevens die haar ter ore komt in het gesprek met de werknemer, kan en mag registreren ten behoeve van de bedrijfsarts. De doelstelling is NIET dat de Arbeidskundig casemanager TD  actief vraagt naar issues behorend tot uw medische situatie. Dit is alleen toebedeeld aan de Bedrijfsarts. Zonder taakdelegatie mag de arbeidskundige casemanager dit gesprek niet aanhoren maar zeker ook niet registreren.

Door de invulling van de taakdelegatie kan een Arbeidskundig casemanager TD de informatie wel aanhoren en registreren waardoor de informatieoverdracht van de Arbeidskundige casemanager naar de Bedrijfsarts geborgd is.

 

Wat doet de Casemanager in taakdelegatie niet:


De Arbeidskundig casemanager TD gaan niet actief uitvragen en gaat niet interpreteren of concluderen. Op dit punt is het beleid van Regiopoortwachters.nl niet aangepast: dat blijft voorbehouden aan de bedrijfsarts.

 

Zie ook de informatie in onze privacy statement op onze website en de uitgebreide privacy verklaring op deze informatiesite.

Voor eventuele vragen over de taakdelegatie kunt u altijd contact opnemen met de arbeidskundig casemanager van uw regio.

 

 

Brochure taakdelegatie

Contact

Adres : Balie 7

4301 GZ Zierikzee

 

Telefoon : +31 (0)85 - 273 32 45

Email : info@regiopoortwachters.nl

K.v.K. : 22059455

BTWnr. : 8155.66.414

STUUR EEN BERICHT

Copyright EVI Groep 2022

 • ‚Äč

  Home

  Over ons

  Dienstverlening

  Ziektewet

  Nieuws

  FAQ HR Portaal

  Contact