Das Import wint de EVI Operational Excellence Award 2021

links op de foto Lars Langedijk van Das Import en rechts Gerard Egberts van Regiopoortwachters.nl

Gorinchem, 2 april 2021

 

EVI Groep en Regiopoortwachters.nl reiken jaarlijks de EVI Operational Excellence Award uit aan één van hun leveranciers. De winnaar van deze award heeft de hoogste score voor

  • klantgerichtheid
  • deskundigheid
  • motivatie van het personeel
  • oplossend vermogen
  • waarmaken van beloftes

 

Op 2 april jl. werd daarom Lars Langedijk van Das Import in het zonnetje gezet. Das Import gevestigd te Zaandam is specialist in het importeren van (bedrijfs)auto’s uit Duitsland. Lars is voor de EVI Groep en Regiopoortwachters.nl de spin in het web. Hij coördineert vanaf de koop tot aflevering het volledig proces.

 

De jury roemt Das Import om haar professionaliteit en vooral ook Lars om zijn kundigheid en  toewijding voor de klant.

 

“Wij als klant weten dat Lars voor ons klaar staat. Hij is iemand die persoonlijk de boel regelt, ook als het een keer flink tegenzit”, aldus Gerard Egberts van Regiopoortwachters.nl.

“De samenwerking met Das Import verloopt met een glimlach zegt Gaston Merckelbagh. Dat voelt goed. Je weet dat je de volgende keer weer terugkomt.”

 

Das Import wint naast deze award een consultancytraject van de EVI Groep. “Dat komt ons goed uit” zegt Jelle van Doorn, manager bij Das Import. “Wij doen graag een investering in de duurzame inzetbaarheid van ons personeel. Een adviestraject van de EVI Groep kan ons daar prima bij helpen.”

Contact

Adres : Balie 7

4301 GZ Zierikzee

 

Telefoon : +31 (0)85 - 273 32 45

Email : info@regiopoortwachters.nl

K.v.K. : 22059455

BTWnr. : 8155.66.414

Copyright EVI Groep 2022