NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2018

REGIOPOORTWACHTERS.NL


Met belangrijke informatie over de MKB- najaarsbijeenkomsten en telefonisch ziekteverzuim melden

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over het volgende:

 

 • Telefonisch ziekteverzuim melden
 • MKB Najaarsbijeenkomsten
 • Leeuwentandem wint UCI Wereldbeker
 • Inloggen in Verzuimsignaal met een USB Beveiligingssleutel

 

Telefonisch ziekteverzuim doorgeven

De introductie jongsleden mei van het HR Portaal (vanwege de Wet uitvoering AVG) is door onze middelgrote klantwerkgevers met complimenten ontvangen. Zij hebben vaak geen HR-systeem en zijn nu geholpen. Een gedeelte van de kleinere klantwerkgevers is ontevreden over de nieuwe wijze van inloggen. Zij hebben weinig werknemers en hebben incidenteel te maken met ziek- en betermeldingen van hun personeel. De routine in de meldprocedure ontbreekt. Om deze en andere werkgevers te ontzorgen kan de werkgever vanaf heden verzuim- en herstelmeldingen telefonisch doorgeven. Regio HR verwerkt deze meldingen gratis voor u. U gebruikt hiervoor telefoonnummer 085 047 98 69.

 

Voor vragen over het HR Portaal kunt u hetzelfde telefoonnummer gebruiken, uw vraag mailen aan info@regiohr.nl of eerst de vraag- en antwoordpagina bezoeken via https://www.regiohr.nl/faq-hr-portaal.html

 

 

MKB Najaarsbijeenkomsten

Eind oktober en begin november willen wij u middels onze regiobijeenkomsten ontmoeten en u bijpraten over de volgende thema’s.

 

Inleiding van de bijeenkomst

 • Wat zijn de komende jaren de belangrijkste ontwikkelingen waar u voor uw personele organisatie mee te maken krijgt.

 

Workshop 1: Prinsjesdag en uw personeelsbeleid

 • Wat zijn de belangrijkste veranderingen en gevolgen van het regeringsbesluit voor uw personeelsbeleid
 • Invullen van de HR Scan: zodat u alle personeelsregelingen weer op een rij heeft

 

Workshop 2: Preventie en duurzame Inzetbaarheid in het MKB

 • Invullen van het risicoprofiel: op welke vlakken komt mijn personele organisatie de komende jaren onder druk te staan?
 • Opstellen van een plan van aanpak: hoe houd ik mijn werknemers bevlogen en inzetbaar?

 

Workshop 3: Zieke werknemers en de AVG wat mag je nu wel of niet vragen en vastleggen

 • Na de inwerkingtreding van de AVG per 25-5-18, wat zijn de belangrijkste wijzigingen?
 • Toelichting van een praktisch en AVG-bestendig verzuimprotocol voor uw organisatie.

 

Meld u uiterlijk 30 september aan zodat u verzekerd bent van deelname aan onze regiobijeenkomst die voor onze klanten zonder kosten is (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Het Leeuwentandem wint de UCI Wereldbeker

Regiopoortwachters.nl is de trotse hoofdsponsor van Stichting Visueel Beperkte Wielrenners. Onze coureurs Cor van Leeuwen en de slechtziende Tristan Bangma  hebben in Canada, jongstleden 19 augustus alle landenteams verslagen. In een spannende eindsprint van een kopgroep bestaande uit 4 tandems kwamen Cor en Tristan als eerste over de streep. De prestatie is nog grootser omdat de zadelpen van Tristan 15 kilometer voor het einde afbrak en hij staande op zijn tandem de laatste kilometers moest afleggen. Door deze overwinning zijn Cor en Tristan ook verzekerd van de winst in het eindklassement van de UCI Wereldbeker.

 

Inloggen in Verzuimsignaal met een USB Beveiligingssleutel

Om de invoering van de wettelijk verplichte tweestapsverificatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft Unit4 in eerste instantie voor gekozen voor het gebruik van SMS als tweede factor. Daarnaast is het nu mogelijk om een zogenaamde token te gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Tevens willen we u nogmaals wijzen op het gebruik van de authenticator app die u gratis via uw smart phone kunt gebruiken (klik hier voor meer informatie).

Contact

Adres : Balie 7

4301 GZ Zierikzee

 

Telefoon : +31 (0)85 - 273 32 45

Email : info@regiopoortwachters.nl

K.v.K. : 22059455

BTWnr. : 8155.66.414

Copyright EVI Groep 2022